Translate my blog!

zaterdag 24 juli 2010

Casuelle make-up palette

Donderdag ben ik samen met een vriendin wezen dorpen in ons dorpje. We hebben heerlijk rondgekeken in verschillende winkels. We keken naar mooie kleurtjes nagellak, oogschaduw en andere dingen. Toen we opeens dit tegen kwamen: Casuelle make-up palette. Van buiten ziet het doosje er zo uit:
Er zitten verschillende dingetjes in; 24 oogschaduw kleurtjes, 4 blushers, 5 gezichts poeders, 6 lipgloss-jes, 1 mini mascara, 1 applicator, 1 lipkwastje en 2 blusher kwastjes.
Ik heb eventjes foto's gemaakt met mijn mobiel omdat de batterij van mijn camera op was. Het zijn dus niet zulke goede foto's maar ik hoop dat je het kunt zien.


Op de laatste foto is de palette helemaal uitgeklapt.

Ik vind hem in elk geval erg leuk! Ik moet hem natuurlijk nog wel eventjes uit testen.
Hij was trouwens €6,95 bij de Etos.

xoxo

P.P.S als jullie dit lezen ben ik lekker op vakantie!
Ik zal na dit bericht eventjes geen berichten meer plaatsen, omdat ik dus weg ben.
Jullie ook een hele fijne vakantie!


vrijdag 23 juli 2010

Friends

Een tijdje geleden vond ik een afbeelding met een gedichtje over vriendschap erop. Ik heb het toen opgeschreven, maar de afbeelding heb ik toen niet opgeslagen. Nu kwam ik de tekst weer tegen en ben ik gaan googelen en ik heb hem gevonden! Haha.
Ik wilde hem graag met jullie delen. Mij komt het heel erg bekend voor! Vandaar dat ik nu de tekst maar heb opgeslagen mét plaatje!


xoxo

donderdag 22 juli 2010

Catrice


Veel meiden zullen het merk Catrice wel kennen. Ze hebben hele mooie en leuke nagellak voor maar 2,45! Het potje lijkt een beetje op die van GOSH.
Ik heb zelf pas 2 lakjes van Catrice (natuurlijk wil ik er nog meer!):
290 - My Best Friend's Tiara, dit is een zilverkleurige nagellak.
240 - Sold Out Forever, dit is een (mint)groene nagellak.
Maar ik ben er helemaal gek op! Ze smeren echt helemaal top! Ik doe zelf altijd 2 laagjes en dan zit het echt heel mooi, het blijft ook een lange tijd zitten.

Heb jij al kleurtjes van Catrice, en welke raad je aan?



xoxo


woensdag 21 juli 2010

Something else

Even een ander berichtje, haha! Ik ben heel erg bezig om mijn blog er leuker uit te laten zien en leuk te maken voor jullie om te lezen etc. Ik zal dus voortaan bij mijn berichten ook een leuk bijpassende afbeelding doen, of af en toe een muziekclip.
Als jullie tips hebben en/of verbeteringen wil ik die echt heel graag weten!


------------------------------------------------------------------------------------------
Kennen jullie Laura Laine? Ze maakt hele leuke tekeningetjes! Ik ben tenminste fan van haar!  Wat denken jullie?

xoxo


maandag 19 juli 2010

Zomer

De warme zon schijnt op je gezicht, een zachte wind gaat langs je heen. Overal spelen kinderen en hoor je mensen praten. Op de achtergrond het geluid van omslaande golven, het zand glijd tussen je vingers door, oh wat is dit gevoel toch perfect. Lekker niks doen, en liggen op het strand. Geweldig dit, die mooie, mooie zomer.

ps. Is mijn (alweer) nieuwe lay-out leuk zo? Of moet het anders?

xoxo

zaterdag 17 juli 2010

Crtl+z

Crtl+z, ik denk dat iedereen die een computer heeft deze combinatie wel weet. Iets ongedaan maken. Maar waarom bestaat deze combinatie alleen op de computer en niet in het echte leven? Even ctrl+z tot waar je het 'terug wilt spoelen' en het weer overdoen, maar dan anders, hoe je het in gedachten hebt nadat je het al een keer hebt gedaan, nadat het fout is gegaan. Maar aan de andere kant is het toch wel lastig, zometeen moet je een dag 100 keer overdoen, omdat iedereen denkt; oh dit moet eventjes opnieuw. Het zóu handig kunnen zijn, maar als je er dan verder over nadenkt is het toch niet handig. Maarja, wat zou leven zijn zonder problemen, ruzies, fouten? Want daar moeten we ten slotte van leren toch?

xoxo

vrijdag 16 juli 2010

Switch

Hi girls (and boys ??)!


I think I'm going to switch my blog into the language Dutch, because it's a little easier for me to write. And I only have dutch readers so, from now on, my blog will be in Dutch.


x0x0

maandag 12 juli 2010