Translate my blog!

maandag 20 februari 2012

Lente

Tumblr_luggalzpfb1qdbh4no1_500_large 
(weheartit)
Over ongeveer precies een maand, ik weet nooit of het de 20ste of 21ste is, is het officieel lente! We merken het sommige dagen al een beetje aan het weer, op de regen en hagelbuien van die weekend na, het zonnetje begint al te schijnen, en je hoort steeds meer vogels fluiten! Vannacht had het wel gevroren, en dat merkte je ook goed wanneer je buiten was. Kleine slootjes of plassen waren bevroren,en het was ook best wel koud. Maar.. als je lekker binnen achter het glas in het zonnetje zit is het HEERLIJK!
Ik hou ontzettend veel van lente en zomer, en ik vind die koude en kille wintermaanden dan ook helemaal niks, op de mooie winterfoto's na. Maar het liefst zit ik heerlijk binnen!
Daarnaast vind ik het ook altijd leuk wanneer het zonniger wordt omdat ik dan meer kleding aan kan, aangezien ik héél, maar dan ook héél weinig winterkleding heb, en alleen maar vestjes en dingen draag die soms net te koud zijn, ik heb alleen een paar dikke truien/vesten voor de ijskoude dagen xD, en natuurlijk alle leuke zomer jurkjes en schoentjes! Al met al. I love it!

Ooh ik ben zo blij dat de winter straks afgelopen is! En laten we hopen op een hééérlijke lente én zomer!

Wat is jouw favoriete jaargetij? Ben je ook blij dat het weer zomer wordt?

xoxo

zondag 5 februari 2012

100 volgers!

Hoeraaa! Nieuwe volger Puck, wees mij erop dat zij mijn 100ste volger is! Ik ga geen speciale actie of iets doen, sorry! ;$ Maar ik wil het jullie wel even melden!

Op Maandag 24 Mei 2010 ben ik begonnen met bloggen! En eerst was het nog in het Engels, later ben ik overgeschakeld naar Nederlands, gewoon omdat dat makkelijker was! En ik met mijn onderwerpen waarschijnlijk toch geen buitenlandse mensen zou trekken. Haha!

Ik had een week geleden nog het idee, zal ik stoppen met mijn blog? Of tijdelijk stoppen, daar ben ik helemaal van af! Ik blog gewoon wanneer ik een leuk onderwerp of iets heb! En in die tijd is dit alweer mijn 2e post! Haha ergens is het toch wel verslavend (als ik iets heb om over te schrijven dan!). En nu al helemaal nu ik 100 volgers heb (: Ik vind het helemaal leuk! hihi.

Hierboven een print screen van de laatste blogs die mij volgen. Dat vond ik wel leuk om even te laten zien!

xoxo


woensdag 1 februari 2012

Rituals




Vandaag was ik samen met een vriendin in de Rituals bij ons in het dorp. Wij hadden thuis al een aantal producten thuis die mijn moeder als cadeau had gekregen. En ik wilde graag ook even binnen kijken, en toevallig had een vriendin van mij een cadeaubon. Het was heel erg rustig, en keken een beetje rond. Al snel kwam er een medewerker naar ons toe, die ons verschillende dingen liet ruiken en zien. Heel erg klantvriendelijk! En helemaal niet opdringerig of vervelend. Toen keken we nog een beetje alleen rond en kwamen ze met de vraag of wij onze nagels gratis en vrijblijvend wilde laten lakken. Dat wilde we wel! Mijn nagels werden donker roze/rood gelakt, het was een prachtig kleurtje! Het duurde even totdat we allebei klaar waren, en hebben gezellig met die medewerkster gepraat. Ondertussen werd het wel iets drukker in de winkel, maar maakte het wel netjes af. Toen had de vriendin van mij een keuze gemaakt en hebben we die gekocht, en uiteindelijk wilde ik ook nog een body  cream kopen.


Deze heb ik gekocht! De Honey Touch Indian Rose and Himalaya Honey. En hij ruikt heeerlijk! Vanavond heb ik hem na het douchen opgedaan en ooh die geur is echt lekker! Vooral als je van redelijk zoet houd! Hij kost €14,90 dus je moet er wel iets van over hebben! Maar het is een super grote pot en je doet er een lange tijd mee!

Daarbij kregen wij na het afrekenen nog een klein mini testertje van een parfum. Ik kreeg de parfum: Violet and White Lily. Hieronder zie je de grote verpakking.



Het is een lekkere zoete parfum! In het begin lijkt hij heel sterk, maar dat wordt minder als je het op spuit. Hij blijft ook super lang hangen! Ik had hem opgedaan, en dan ook echt maar een heel klein mini druppeltje! En zelfs na het douchen, door de andere geuren heen rook ik hem nog!  Oftewel; een top parfum! Aangezien andere parfums nooit zo lang blijven hangen bij mij!.
Deze grote is €39,90.

Ik vind Rituals echt een topwinkel! Alles ruikt heerlijk! Ze hebben tegenwoordig ook thee.

Ben jij ooit bij de Rituals geweest? Of kende je het helemaal niet?

xoxo

pps. Zoals jullie zien, weer een berichtje! Haha. Nu had ik toevallig even inspiratie voor een bericht, maar het plaatsen van berichten zal wel minder gaan worden! Ik heb wel besloten dat ik niet wil stoppen! Al die lieve berichtjes van jullie (: ♥ x