Translate my blog!

zondag 28 november 2010

Sorry!

Ooh jeetje, wat ben ik erg! I;m sooo sorry! Een hele week wel niet gepost! Ik had het eventjes heel druk met school, ja, ja weer excuus excuus, maar het is echt zo! Ik zit in het examen jaar zoals ik al vaker heb gezegd, en af en toe is het gewoon heel druk!
Maar nu genoeg over mijn gezeur.

Ik heb een stage! Yes, haha, ik hoef pas in januari dat formulier in te leveren, maar het gaat tegenwoordig zo snel! We zitten alweer bijna in december! Het is echt ongelofelijk, vinden jullie ook niet? A.s woensdag gaan wij met de klas sinterklaas cadeautjes doen, we hebben afgesproken, GEEN surprises en ook GEEN gedichten, zul je denken wat saai. Maar als je lijd aan ernstig tijd gebrek is dat helemaal niet saai! Haha. Gaan jullie nog Sinterklaas vieren? Thuis vieren wij het helemaal niet meer, dan krijgen we gewoon een chocolade lettertje.

Dan, heb ik ook nog een vraagje voor jullie :)
Namelijk, ik heb een boekverslag moeten maken en daar moeten ook 2 leesdossier opdrachten bij. Ik heb gekozen voor dagboek bladzijden en zit nog te twijfelen tussen een brief aan een penvriend(in) en een nieuwe omslag. Nu vind ik het erg leuk om te tekenen, maaar dan moet ik natuurlijk wel een goed idee hebben.
Nu is mijn vraag aan jullie, hebben jullie misschien een idee voor een nieuwe omslag? Het boek heet; Gebroken Soup, van Jenny Valentine, je kunt de voorkant zoals hij nu is googelen. Mensen die het hebben gelezen? Ideetjes? Alvast bedankt!

xoxo

vrijdag 19 november 2010

Just the way you are.

Ik kwam dit tegen. Het is een jongetje van 7 jaar en hij rapt, doet covers en maakt er soms eigen teksten van.
Ik wil graag deze video met jullie delen.

Bruno Mars - Just the Way You Are (Cover by MattyBRaps ft. Tyler Ward)



Dit jongetje van 7, zingt het liedje van Bruno Mars - just the way you are, voor zijn kleine zusje van 4 die het syndroom van down heeft.
Ik kreeg er de eerste paar keren tranen van in mijn ogen, ik vind het zo lief dat hij dat voor zijn kleine zusje doet!
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Eindelijk weekend! Fijn weekend iedereen.

xoxo

pps. als je bij het laden van video's op youtube op dat cirkeltje klikt en dan meteen op een pijltje, kun je snake spelen. Dit gaat door totdat je dood bent, dus óók tijdens het liedje! x

dinsdag 9 november 2010

Oppassen

Elke dinsdagmiddag ben ik om 1 uur uit, en dan hoef ik me gelukkig niet te vervelen! Ik moet namelijk elke dinsdagmiddag oppassen. Om kwart over 3 vertrek ik van huis, op weg naar de basisschool waar ik mijn oppaskindjes moet ophalen. Het is zo ongeveer 5 minuutjes lopen en ze zijn om half 4 uit. Nu zul je denken; wat ga je dan vroeg weg? Maar ik wil gewoon altijd optijd zijn. Zodat als zij uit school komen ik er gewoon sta. Ik pas op een jongetje, hij zit in groep 3, en een meisje, die zit in groep 7, het zijn broer en zus en ik pas al sinds dat ik in de 1e klas zit op (ik zit nu in de 4e klas). Zo gaat iedere dinsdagmiddag het riedeltje hetzelfde; naar school lopen, wachten, naar huis lopen, oppassen tot kwart over 5 en weer naar mijn eigen huis. Af en toe komen er eens kinderen spelen, af en toe gaat de oudste bij iemand anders spelen. Dus het oppassen gaat me eigenlijk vrij makkelijk af. Gelukkig heb ik bijna nooit last van ze. Sinds een paar weken heb ik om de week ook de twee nichtjes erbij, alleen zij worden om 4 uur al opgehaald, dus dat is eigenlijk alleen ophalen. Vanaf volgende week, komen ze elke dinsdag mee uit school. Dus loop ik daar, met 4, soms meer, soms minder, kinderen naar huis toe. Een hele gezellige boel! Maarja, daar krijg je natuurlijk ook wel wat voor ;) En ik vind het ook nog leuk om te doen! Want zoals ik misschien nog niet heb verteld, ik wil later in een kinderopvang gaan werken, mijn beroepsgerichte stage gaat daar dus ook plaatsvinden! Ik heb wel al adressen en telefoonnummers, en ga daar even langs of ik bel ze even op. Ik heb er nu al zin in! Ookal is het pas in Maart!

Zometeen ga ik eventjes gezond en actief doen; samen met mijn zus hardlopen! Eindelijk, we zeggen het al zo lang, en eindelijk gaat het dan gebeuren.

xoxo

vrijdag 5 november 2010

Het is eindelijk weeekend!

Ja hoor, het is weer zo ver, de laatste les is afgelopen en iedereen is blij de week weer doorstaan te hebben. Gelukkig, weekend! Gelukkig waren wij 10 voor half 3 uit, maar omdat ik een toets een beetje slecht had gemaakt (6,7 wat voor jullie misschien voldoende klinkt?) en ik normaal beter kan, heb ik dus tot 10 over half 3 samen met nog 4 andere een toets te maken. EN met resultaat! Een 8,1! Woehoee ben blij!
Oke, haha genoeg over school, want het is natuurlijk weekend! Ik ga nu eerst even een cadeautje inpakken, want een van mijn beste vriendinnen is jarig! Dus bij deze; GEFELICITEERD GossipGirl (ik schrijf haar naam niet op want ik weet niet of ze dat wilt.)
Straks eventjes naar mijn danslessen, waar het natuurlijk altijd heel erg leuk en gezellig is, vooral als je een nieuw pasje moet leren en je snapt er niks van. Ik heb thuis eens zitten oefenen, en jaa! Gelukt, nu nog in praktijk, samen met iemand (stijldansen, snap je?). Daarna door naar de verjaardag van een vriendin. Gaat heel gezellig worden!
Pff en dan; hw, verslag maken. En volgende week ga ik opzoek naar een stageplek!

xoxo