Translate my blog!

zondag 28 augustus 2011

Reblog if..

Wat random plaatjes over reblog if.. die ik met jullie wil delen! Ik vond sommige ontzettend grappig, en sommige (eigenlijk allemaal) zijn waar bij mij!! En wees vrij om ze te re-bloggen!

Fc3caf9a36klaeeno_32782_6da521a436_large
Tumblr189_large
Tumblr_lqempekdxr1qmntfzo1_500_large
Tumblr_lq42f5q1nh1qh86y2o1_500_large
Tumblr220_large
Tumblr209_large
5077_large
Alle plaatjes zijn van we♥heartit

xoxo

dinsdag 23 augustus 2011

Ergenissen @ work



Ik hoef over twee weken pas naar school, en zit ook al vanaf 24 mei thuis. En wat ga je dan doen? Juist! Werken. Ik heb deze vakantie onwijs veel gewerkt! En tja.. dan kom je helaas ook ergenissen tegen.
Er zijn een paar weken geweest dat ik bijna iedere dag moest werken! Ten eerste is dat heel erg vermoeiend, en ten tweede ga je, je dan steeds meer ergeren aan mensen.
Voorbeelden;
- Mensen die om kwart over 9 binnen staan, terwijl de winkel pas om 1o uur open gaat, en dat groot op de deur staat. En dan nog proberen om toch te komen winkelen; "ja maar dat wist ik niet?" "Ik was op weg naar mijn moeder, en wilde even een fles appelsap kopen" en dat soort dingen. Het is goed, één keer. Maar de mensen komen steeds eerder.
- Mensen die vragen of ze koffie/thee kunnen krijgen (wij hebben een terras en een café binnen dat wordt bediend, er hangt ook een bordje bij de kassa, maar die lezen mensen waarschijnlijk nooit)
- Mensen die lastige vragen stellen.
- Kinderen die door de winkel rennen, huilen of dingen op de grond gooien (ik ben dol op kinderen! Maar als ze irritant doen in een winkel dan kan ik daar toch echt niet tegen)
- Mensen die onaardig doen, omdat ze al langer in de rij stonden omdat het druk was, en daar geen begrip voor hebben.

Dit zijn een aantal voorbeelden, natuurlijk zijn er nog meer! Gelukkig zijn er nog wel een paar leukere dingen;
- Gezellige collega's! (erg belangrijk! en die helpt je de dag voor)
- Cadeautjes uitzoeken tijdens het werk, inpakken tijdens het werk (wij hebben ook cadeauartikelen)
- Korting krijgen (:
- Salaris! Na een maand veel te hebben gewerkt, is het altijd leuk om je loonstrookje te bekijken! :$

Ik hoef totdat ik naar school ga nog maar 4 dagen te werken! Ik ben gaan minderen, omdat ik wel uitgerust mijn nieuwe schooljaar in wil gaan! Nu nog even wachten totdat mijn boeken binnenkomen!



xoxo

woensdag 17 augustus 2011

'Over de streep'


Afb-103_large

Over de streep is een nieuw programma bij de KRO. Je zult er misschien wel al een aantal blogberichten over hebben gelezen, of tweets of iets dergelijks.

Bij over de streep gaan middelbare scholieren meedoen aan de challenge day, zonder dat ze daar iets over weten! In het geheim worden alle voorbereidingen getroffen. En dan is de dag daar.. De scholieren weten eindelijk wat ze gaan doen, of eigenlijk bijna. Bij binnenkomst worden ze heel leuk verwelkomt door leraren, en vrijwilligers van verschillende organisaties en natuurlijk twee mensen van de Amerikaanse Challenge Day. Doordat iedereen zo gek doet, komen ze een beetje los. Na een korte uitleg worden er een paar spelletjes gedaan zodat ze zich op hun gemak voelen. Dan.. vertellen de twee leiders van de dag hun eigen verhalen, wat zij hebben meegemaakt toen ze jonger waren. Bij deze verhalen moet ik meestal al bijna huilen, ik vind het zo zielig!
Daarna worden er groepjes gevormd zodat er geen vrienden bij elkaar zitten, samen met een volwassene gaan ze praten over dingen, bijvoorbeeld dingen die ze hebben meegemaakt. Dan is het tijd om over de streep te gaan. Er worden verschillende vragen gesteld zoals; stap over de streep als er een familielid of vriend is overleden. De mensen die dan niet zijn overgestoken doen dan het gebaar dat hierboven is afgebeeld. Het heeft misschien voor sommige een andere betekenis, maar in dit programma betekend het; "ik hou van je" of "respect".
Bij dit onderdeel laat ik meestal de meeste tranen, vooral als iemand alleen aan de overkant staat, of ooit zijn vader of moeder heeft verloren.
Na afloop mogen sommige iets tegen de rest zeggen, of worden er bijvoorbeeld excuses aangeboden. Ook zie je een kort fragment over wat er veranderd is op de school na de Challenge Day.

Ik vind het een ontzettend mooit programma, ook omdat ik de Amerikaanse versie al kende, het raakt me heel erg, ondanks dat ik die mensen niet ken, en ook nooit gekend heb!
En ik merk ook dat ik er zelf van verander en anders ga denken, zo ga ik niet meteen mensen beoordelen of afkeuren (ik uitte dat sowieso nooit, omdat ik dat lullig vind, maar sommige mensen doen anders of reageren raar omdat er misschien wel iets aan de hand is) Ik zou het heel goed vinden als Challenge Day op meerdere middelbare scholen komt.

Heb jij ooit Over de Streep gekeken? Wat vond je ervan? En ga je het vaker kijken?
De volgende aflevering is op donderdag 18 augustus om 21.30 op nederland 1

xoxo


vrijdag 12 augustus 2011

Pictures

Allereerst wil ik iedereen ontzeeeettend bedanken voor de lieve reacties! Geweldige volgers zijn jullie <3

Tumblr_loy0w166vc1qbwf39o1_400_large
En zo is dat!

~~~~~~~~~~~~~~~~

Aangezien ik niet erg veel inspiratie heb voor een nieuw bericht, en ik ook nog niks over school wil vertellen (aangezien ik nog niet echt in de stemming ben) ga ik jullie wat foto's laten zien die ik op we♥it heb geliked.

126008381791150i3huks52ec_large
Gewoon omdat ik dit kindje zo ontzettend schattig vind!

281647_10150253825078720_214313598719_7540358_192281_n_large
Dit vond ik heel mooi gezegd! Ook al is het met Knorretje en Pooh


Deze vind ik zelfs zo mooi dat ik hem als avatar heb als mijn laptop-account

Z220220079_large
Gewoon mooi

Tumblr_lp3qeyjgqe1qdqou4o1_500_large
Deze vind ik heel mooi getekend!

Tumblr_lp2gaipbgz1r0yjcpo1_500_large
Challenge day ~ Dit programma (nederlandse versie) was gisteren op tv, vandaag heb ik hem terug gekeken omdat ik het niet kon kijken. Wat is het toch een mooi programma! Ik krijg er gewoon tranen van in mijn ogen. Zeker een aanrader! (Over de streep, kro)

Tumblr_lnnnk92gez1qk1cdoo1_500_large
En toch zeg ik goodbye, maar ik ga jullie niet verlaten natuurlijk!

Dit waren een paar van de afbeeldingen die ik heb geliked van we♥it. Ik vind het zo'n geweldige site, met zoveel mooie en inspirerende plaatjes!

xoxo

maandag 8 augustus 2011

New Bag

Zoals ik in mijn vorige bericht schreef, ging ik op zoek naar een handtas, waar mijn laptop ook in paste! Nou dat is gelukt :D
Hierbij laat ik jullie mijn nieuwe liefde zien:



Dit is de buitenkant van de tas, het is een Axel David, ik had er nog nooit van gehoord, maar bij mij gaat het niet om het merk! Hij is simpel, maar heeft toch iets door die zilveren dingen erop.



En dit is de binnenkant! Helemaal aan de bovenkant op deze foto zie je een bandje waar klitteband aan zit, daar is plaats voor de laptop! Verder is er genoeg ruimte voor andere dingen.

Nog steeds, ik ben er zo blij mee! Hij was 49,95 maar het was het waard, plus dat ik de afgelopen weken hard heb gewerkt! (behalve vorige week dan)

Sommige mensen vroegen ook nog om foto's van mijn broek, die komt nog! En ik heb vrijdag ook nog een jasje gekocht bij the sting, die laat ik dan ook meteen even zien!

Wat vinden jullie van mijn tas?? Welke schooltas hebben jullie?

xoxo

donderdag 4 augustus 2011

Zon, Zee en shoppen!

4886908814_7234e7a37c_z_large
Ik ben echt heeeerlijk aan het genieten van mijn weekjes vrij nu! En mazzel dat ik heb, was het maandag al meteen lekker weer! En dat betekende natuurlijk; naar het strand! We zijn maar 3 uurtjes geweest 's ochtends, omdat het dan lekker uit te houden is, en ik al meteen een kleur had (ik had nog steeds mijn bikinibroekje en topje in het wit omdat ik door de vakantie vorig jaar nog steeds een beetje bruin was). Dinsdag was het weer mooi weer, dus toen nog een keer naar het strand geweest, een uurtje eerder, maar toen was het al super druk ö Heel Nederland ging volgens mij massaal naar het strand toe! Echt niet normaal! Woensdag (gisteren dus) helaas iets minder, maar toen zijn we wezen shoppen! rond een uur of 11 erheen, een paar winkels in en daarna zijn we gaan eten bij de V&D (ik ging trouwens met mijn moeder en zus). Daarna lekker geshopt! Heb alleen maar een broek bij de Vero Moda gekocht, dat was de eerste de beste winkel waar we naar binnen gingen, ik pakte een broek paste hem en hij was perfect ♥ Verder niks gekocht, alleen een pak schriften bij de V&D voor school, en that's it. Ik weet het, niet heel bijzonder, maar ik had al een keer in een groot winkelcentrum in de buurt leuke spullen gekocht! Dus dat maakt het weer goed :D
Vandaag ook heerlijk naar het strand toe en op jacht voor een handtas waar ook mijn laptop in kan! (voor school)

xoxo
Fijne vakantie nog!