Translate my blog!

donderdag 30 september 2010

Pink Ribbon.

Misschien vinden jullie dit bericht iets minder leuk dan andere berichten die ik heb geschreven,
maar ik vind dit belangrijk en wil het graag met jullie delen. Dit is geen reclame tekst
-oke, misschien een klein beetje?- Jaarlijks krijgen ongeveer zo'n 13.000 vrouwen en ongeveer 80 mannen borstkanker. De kans dat een vrouw ooit in haar leven borstkanker krijgt is 1 op 8. De stichting Pink Ribbon wil er ervoor zorgen dat minder vrouwen en mannen borstkanker krijgen.
Ik vind zelf dat het heel goed is dat deze stichting er is, want ik heb er een dierbaar persoon aan verloren. Nu is het (bijna) oktober, en is de
borstkankermaand weer begonnen, en heeft de stichting weer allemaal leuke nieuwe hebbedingetjes zoals armbandjes, magneetjes, horloge's en nog veel meer. Ik wilde wat dingetjes aan jullie laten zien: € 9,95
€ 4,99
€8,95

Als je meer producten van Pink Ribbon wilt zien klik
hier
Ik wil zelf heel graag die paraplu, en dat notitieboekje vind ik ook heel erg leuk, en het is natuurlijk allemaal voor een goed doel!
Je kunt deze spulletjes op de online winkel van Pink Ribbon kopen, maar ze hebben ook een kleine voorraad bij de Etos en Blokker.
Meer informatie over borstkanker? Of over de organisatie ga dan naar: 
http://www.pinkribbon.nl/


xoxo

maandag 27 september 2010

Drukte in het dorp.

Al een paar dagen is het al een grote mierenhoop in en om het centrum van het dorpje waar ik woon. Het is namelijk; Feestweek. Dus dat betekend zowat elke dag live muziek, spelletjes, paardenrennen en dan natuurlijk; de kermis! De kermis begint morgen en duurt tot donderdag. 3 drukke, leuke en gezellige dagen dus, waarbij ik helaas ook nog naar school moet. Gelukkig heb ik een goed rooster en kan ik dus gewoon gezellig naar de kermis. En de school was ook nog zo lief om ons donderdag eerder uit te laten zijn. De basisschool-kindjes hebben tenminste een beetje mazzel. Die hoeven alleen maandag (vandaag dus) en morgen naar school. De rest van de week zijn ze vrij en kunnen ze dag en avond naar de kermis. Alhoewel sommige stiekem genieten van een dagje vrij en naar de Efteling gaan, want dat deden wij vroeger ook altijd al. En ja, dan zie je iedereen uit je dorp weer daar lopen.
Natuurlijk hangt er ook een aparte sfeer bij de kinderen. Ze zijn helemaal opgewonden omdat het kermis is en willen daar en daar in, en gaan voor het eerst in de Spin of Hawaï -trip, het is altijd leuk om te zien hoe enthousiast ze zijn.

xoxo

donderdag 23 september 2010

Lege gedachten.

Ik heb geen idee wat ik moet schrijven, mijn gedachten zijn leeg, daarom maar een zinnetje dat ik heel erg mooi vind; 

 'Je kan je ogen sluiten voor dingen die je niet wilt zien, maar je kunt je ogen niet sluiten voor dingen die je niet wilt voelen'.



En nog een die ik heel mooi vind, maar waar ik wel verdrietig van word;



'Als je van iemand afscheid moet nemen die je lief is, sterft er ook een stukje van jezelf'.



En Last but not least, natuurlijk een over vriendschap;

'Side by side or miles apart, friends are forever, close to your heart'.



xoxo


maandag 20 september 2010

Gedicht #2

Ongeveer een jaar geleden heb ik bijna elke dag gedichten geschreven. Als ik sommige nu terug lees denk ik; wat is dit nu weer? Maar het is toch altijd leuk om te bewaren. Ik heb er al eens eerder een geplaatst (klik), die was nog niet zo lang geleden. Maar het gedichtje dat ik deze keer ga plaatsen is toch zeker wel een jaar terug geschreven.


Ook wil ik jullie eventjes wijzen op een blog van een van mijn
vriendinnen klik --> hier <--
xoxo

vrijdag 17 september 2010

Weekend!

Yes, yes, yes! Het is weer vrijdagmiddag, en dat betekent dat het weer weekend is! Eventjes 2 dagen geen school. Behalve dan als je moet leren en huiswerk moet maken.
Maargoed, ik heb vandaag mijn eerste dansles van het 2e jaar! Ik heb vorig jaar danslessen stijldansen gevolgd. Ik vond het erg leuk en ben daarom doorgegaan. Het enige nadeel is dat er zo weinig jongens op zitten, en 1/3 van de jongens gaat ook nog eens niet door naar het 2e jaar, dus dat wordt nog leuk! *ahum* En laten we ook hopen dat de jongens díe doorgaan een beetje zijn gegroeid in de vakantie. Maar ondanks dat je soms met een meisje moet dansen is het hartstikke gezellig en erg leuk om te doen! Dit jaar leren we de Samba erbij! Yaaj! Die vind ik echt leuk!

xoxo
Fijn weekend allemaal!

maandag 13 september 2010

Gym

Gym, voor sommige een heerlijk uurtje zonder dat je stil moet zitten, voor andere juíst een uurtje om lekker niks te doen. Ik vind gym zelf best leuk, vooral met de lerares die we dit jaar hebben. Alleen op dagen dat we een shuttle run test of een cooper test moeten doen, vind ik gym net iets minder leuk. Bij elke piep rennen of 12 minuten rennen, nou nee dat is niks voor mij.
Natuurlijk heb je bij gym ook altijd de kinderen die niet meedoen. De een doet elke les niet mee door een blessure, de ander is 'opeens' ongesteld geworden, wat ik trouwens onzin vind, want je kan dan toch alsnog mee gymen? Oke, met uitzondering van hevig en pijn. En zo heb je natuurlijk nog meer van die smoesjes om niet mee te gymen.
Ik vind gym een heerlijk uurtje. Tenminste niet met je boeken aan een tafeltje en luisteren naar zeur verhalen van je Nederlands leraar.
xoxo

donderdag 9 september 2010

Dag, warme zomer.

We beginnen het al een beetje te merken. Het wordt 's avonds al eerder donker, en 's ochtends blijft het ook langer donker en is het koud, oftewel; de dagen worden korter. En dat betekend dat we bijna vaarwel moeten zeggen tegen de zomer, de lekkere warme, lange dagen. Over een paar dagen is het officieel herfst, maar volgens het weer is de herfst nu al begonnen. Koude dagen met regen, en 's ochtends, wanneer je net zo lekker warm in je bedje ligt, moet je er weer uit, om naar school of je werk te gaan.

Dus daarom zeg ik nu alvast vaarwel tegen de zomer, en groet ik de herfst.                                                      
xoxo

maandag 6 september 2010

Ziek.

Ooh wat haat ik het toch, ziek zijn. Lig je dan, 2 dagen in bed en nog een dag op de bank beneden. En dan nog moe zijn terwijl je elke keer weer in slaap valt. Het valt ook niet mee, op de bank naar kleuterprogramma's kijken, omdat er op dat moment niks op tv is, behalve die stomme tell sell programma's wat soms best grappig is omdat die mensen zó nep zijn.
Morgen maar weer proberen naar school te gaan, anders mis ik té veel van mijn hoofdvak, en ik kan je vertellen; dat is niet leuk, want dan moet je onwijs veel inhalen.

xoxo

p.p.s Ik zag nu bij die Loesje (vorige blogbericht) dat hij elke keer veranderd, dus die ene die ik leuk vond, staat er nu niet meer. Ik zag ook dat het niet zo'n succes was met reacties. Dus ik zal ze sowieso ook niet meer plaatsen, ook niet omdat ze weer veranderen.

woensdag 1 september 2010

Loesje.

Ik kijk bijna iedere dag op; www.loesje.nl Misschien kennen jullie het wel, telkens van die grappige en leuke uitspraken. Deze is niet meer voor mij van toepassing, (en ook omdat ik meer weken vakantie heb) omdat ik alweer 1,5 week op school zit :P Maar ik vond hem wel eventjes grappig om aan jullie te laten zien. En als jullie het leuk vinden kan ik vaker Loesje's plaatsen die ik leuk vind.


xoxo