Translate my blog!

donderdag 31 maart 2011

Friendship

Hoe vaak heb ik wel niet over vriendschap gepost? Maargoed, hier dan nog maar eens een berichtje.


Er zijn momenten in je leven waarop je ontdekt wie belangrijk is, wie nooit belangrijk wordt of nooit belangrijk is geweest. Wie je verlaten en wie bij je blijven, in welke situatie je ook beland.

Soms zijn er van die kleine geluks momentjes, op school, of buiten school. Zoals vandaag, het moment waarop we elkaar steunden bij het horen van ons stage cijfer en het blij zijn voor elkaar. -even tussendoor; ik heb een 8.6 voor mijn stage!-
Er zijn al vele momenten geweest, maar er zullen ook nog vele momenten komen met de vrienden groep die ik heb, tenminste dat hoop ik. Want na dit jaar gaan we allemaal onze eigen weg, want over 5 weken is het zover; examens. Tot die tijd geniet ik nog van de tijd die we samen doormaken op school.
Ze zeggen altijd; Echte vrienden leer je pas kennen, wanneer je niet meer op school zit. En ik ben benieuwd of dat ook echt zo is.
Maar voor de lieve vriendinnetjes waar ik nu mee omga heb ik het volgende;

Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
- heeft nog nooit de zon onder zien gaan.
Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
- heeft nog nooit een bloem in bloei zien staan.
Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
- heeft nog nooit de schoonheid van een roos herkend.
Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren
- heeft nog nooit gezien hoe lief jullie voor mij zijn.

Het zou kunnen dat je dit versje, rijmpje of hoe je het ook wilt noemen misschien wel kent, dat kan, want ik heb hem van internet gehaald, misschien niet echt met mijn eigen gevoelens, maar het is wel iets dat waar is. Alleen de laatste zin heb ik veranderd omdat het voor al mijn vriendinnen is. Want ze zijn ook allemaal lief voor me, en steunen me wanneer dat nodig is.

Ik wil jullie allemaal meegeven; geniet van alle (kleine) geluksmomenten met je vrienden! Want als je wilt veranderen dat echte vrienden ontstaan wanneer je werkt, moet je nu alvast beginnen! Haha.

xoxo

dinsdag 29 maart 2011

New look

Zoals jullie zien heb ik een nieuwe lay-out, dankzij Florine! Heel erg bedankt! Ik vond het namelijk wel eens tijd voor iets leukers in plaats van die roosjes.
En natuurlijk; lente! Ik heb vogeltjes gekozen, die vond ik erg cute!
Nu zal ik waarschijnlijk vaker van dit soort achtergronden nemen. Die zijn leuk toch?

xoxo

vrijdag 25 maart 2011

Vogeltaal


Niets is lekkerder dan met dit weer in de tuin te liggen. Lekker in je tuinstoel, met een drankje misschien wat lekkers, en een muziekje op.. of toch niet? Meestal heb ik geen zin om muziek te luisteren, maar stiekem heb ik gewoon geen mp4, ipod of weet ik veel wat, en vind ik dat als ik via mijn mobiel luister mijn mobiel té snel leeg is. Daarom is het enige wat ik doe als ik buiten in de zon lig; mijn ogen dicht en luisteren naar wat er om mij heen gebeurt. In het begin hoor je nog van alles, auto's die langsrijden, mensen die praten, maar op een gegeven moment ben je (ik tenminste wel) gericht op één ding. En bij mij is dat op een of andere manier altijd een vogel. Ik ga dan luisteren naar hoe hij fluit. Nu zul je denken; wat een onzin! Maar probeer het eens, als je heel goed luistert, en als je geluk hebt zit er een vogel regelmatig te fluiten op dezelfde plek, hoor je dat hij iedere keer iets anders fluit. Ik vind het zelf altijd erg rustgevend, en kan er dan ook heerlijk naar liggen luisteren, terwijl ik lekker bruin word in de zon!

En dan wil ik ook nog met jullie delen; mijn favoriete nummer op dit moment, wat ook nog eens mijn ringtone is!
Crystal Fighters - Plage


Nog een keer; geniet van het mooie weer!
xoxo


Afbeelding; gevonden bij google afbeeldingen onder; duif.

woensdag 23 maart 2011

Lente kriebels!



Al drie dagen is het bezig in Nederland; de Lente!
Maandag 21 maart is hij dan officieel begonnen, en goh wat geniet iedereen ervan! Ik zelf ook. En wat is het ons gegund, al drie dagen een heerlijk zonnetje in ons land!
Lente is een van de seizoenen die boven aan mijn lijstje staan. Waarom? Omdat ik gewoon ontzettend blij word van de lente, de vogels die weer overal aan het vliegen en fluiten zijn, de mooie vlinders die weer tevoorschijn komen, en natuurlijk de bloemetjes die net weer uit de grond of uit hun knopjes komen. En natuurlijk het heerlijke weer!
Het enige wat ik tegen jullie wil zeggen; "Geniet ervan!"

xoxo


foto: zelfgemaakt in 2010

maandag 21 maart 2011

Gooische vrouwen



Gooische vrouwen, dé film waar sommige zo lang op hebben gewacht. Eindelijk is hij dan in première gegaan (8 maart). De film van Linda de mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk (en dan natuurlijk ook de andere geweldige spelers),
En ja, ook ik ben er al geweest, zaterdag 19 maart ben ik geweest, in Pathé. En hij is geweldig! Hij is echt onwijs leuk en ik heb onwijs gelachen! Nu zul je denken; mis ik wat als ik hem niet zie? Haha ja, waarschijnlijk wel, want wow wat was het druk! En ik denk dat het niet alleen bij die bioscoop druk was. Zowat heel Nederland gaat naar die film toe.
Nu is het geen slechte film, en raad ik je ook zeker aan hem even te gaan kijken, gezellig met vriendinnen, je moeder, zus, nicht, tante, oma, weet ik veel wie allemaal!


xoxo

zondag 20 maart 2011

Blogaward!

Dankjewel vintagemoustache! Heel lief dat je hem aan mij hebt doorgegeven!
Ik heb mijn tweede blogaward ontvangen!

Dit zijn de regels:
- Vind 10 andere blogs die ook een award verdienen.
- Vertel dat zij een award hebben.
- Vertel 10 dingen die nog niemand van je wist.

Tien andere blogs die een award verdienen:
~ Keep Dreaming in Colours
Een nieuwe blog, die gewoon super is!

~ Cherry Chanels
Een blog die ik een paar weken terug ontdekt heb, en hij is gewoon super leuk om te lezen!

~ Vitalitijd
Erg leuk om te lezen!

~ Kusje van Lisanne
Ze heeft net een nieuwe header en naam, erg origineel altijd!

~ Florine
Ook een tijdje terug ontdekt, I love her lay-out!

En andere heb ik al een keer genomineerd, ik vind het zelf ook lastig om weer tien verschillende dingen op te schrijven bij weetjes. Maar ik ga het proberen!

Tien dingen over mij, waarschijnlijk weten mensen het al:
1. Ik kook iedere zondag voor mijn ouders en oudere zus. (wow, boeiend? haha!)

2. Ik houuu van koekjes bakken! En het lekkerste vind ik dan het deeg, al is dat niet helemaal goed door het rauwe ei wat erin zit. Ben&Jerry cookie dough vind ik dan ook heeerlijk <3

3. Ik ga de opleiding Pedagogisch Werker doen, en het liefst wil ik nu al beginnen!

4. Ik heb geen zin in mijn examens, ondanks dat ik goed sta ben ik bang dat ik zak.

5. Ik weet niet meer dingen die ik jullie kan vertellen! Sorry!

---------
Wat is het toch een heerlijk weertje he?
Ik hou ervan!

xoxo

donderdag 17 maart 2011

Drawing a little girl.

Zoals jullie misschien ergens ooit wel hebben gelezen, ben ik gek op tekenen! Helaas vind ik zelf dat ik nog niet helemaal goed kan tekenen. Deze tekening heb ik gemaakt in januari. Dat is alweer 3 maanden geleden, goh wat gaat de tijd snel!
Ik ben er nog niet helemaal tevreden over, kijk bijvoorbeeld maar naar de vingers van de persoon die het kindje vasthoudt, maar ik vind hem verder wel erg lief.
Wat is jullie mening over deze tekening? Hij is misschien een beetje klein, en de omgeving lijkt een beetje grijzig, maar dat komt door de scanner.

Morgen ga ik samen met alle verzorgings 4e jaars Den Haag onveilig maken! Lekker shoppen, en een rondleiding in de Tweede Kamer.

xoxo

zaterdag 12 maart 2011

Klaar.

Ja, klaar. Mijn stage is helemaal afgelopen. En wat vind ik dat jammer zeg! :( Het was zo leuk en gezellig met al die kinderen, en ik heb echt super veel geleerd!
Maar helaas.. 2 weken zijn echt voor bijgevlogen! En ik moet er nu ook weer aangeloven; school. Na drie weken niet op school te zijn geweest is het er weer tijd voor. En we hebben meteen alweer een Engels proefwerk en we moeten ons stageverslag inleveren (allebei gelukkig wel pas op donderdag). Natuurlijk is het ook wel weer gezellig, maar stage was toch ook echt super!
De kinderen namen allemaal afscheid doormiddel van een knuffel of een handje, en ik heb ook wat tekeningen ontvangen. Super lief!
Maar toen.. op de nacht van vrijdag op zaterdag werd ik ziek, ik was al wel verkouden, maar opeens werd ik super misselijk. Ik kon dus vandaag niet aan mijn stageverslag werken. Ik ben nu alweer wat opgeknapt (gelukkig!) maar het is niet fijn! Het was wel iets dat heersde op de school, in een klas waren er 14 kinderen ziek, die 's nachts hadden overgegeven, en in de andere klas waren dat er 11, waarschijnlijk ben ik dus aangestoken.. Maargoed, vanaf nu kunnen jullie dus weer berichten verwachten!

xoxo

donderdag 3 maart 2011

Drukdrukdruk

Ik heb het deze week ontzettend druk! En niet omdat ik veel dingen moet doen ofzo, maar mijn stage duurt zo al van 8 uur 's ochtends tot 4 á half 5 's middags! Wel is mijn stage echt onwijs leuk! De kinderen zijn allemaal super lief, en willen mij allemaal knuffelen! Natuurlijk moet ik soms ook wel streng zijn, maar dat is echt iets dat ik nog moet leren, want die kinderen zijn soms echt zó vervelend. Ik heb wel al super leuke dingen gedaan! Zoals knutselen, voorstelling kijken, taken doen met ze, voorlezen en noem zo nog maar een paar dingen op!
Sorry dus dat ik niet zoveel schrijf op mijn blog, het is nu een week geleden! Pff.. I am soo Sorry!

xoxo