Translate my blog!

donderdag 30 juni 2011

Cadeautje + jurkje

Zoals beloofd zou ik na mijn verjaardag nog een post doen over mijn jurkje van de diploma uitreiking en als ik zondag mijn verjaardag vier, en mijn nieuwe laptop(je) laten zien! Nou dat ga ik dan nu maar eens eventjes doen, ookal was ik gisteren jarig. Ik heb gewoon het geduld niet om te wachten met het bericht te plaatsen.

Het jurkje van de diploma uitreiking. Verwacht er niet teveel van! Het is gewoon een H&M jurkje. Maar wel super schattig!


Dit is hem dan! - de foto heb ik eventjes van de site van H&M gepikt -
Is hij niet schattig? Ik vind hem zelf super leuk! Ik wilde hem combineren met een paar van mijn hakken, maar aangezien niemand van mijn vriendinnen hakken aan zou doen, zou ik veel langer zijn, aangezien ik al bijna een van de langste ben. Dus heb ik ze gecombineerd met mijn sandaaltjes, met van die bandjes. Aangekomen op de uitreikings avond hadden bijna al mijn vriendinnen wél hakken aan. Toen was ik opeens kleiner.. Maarja. De avond zelf was onwijs gezellig! We hebben veel gelachen, en eigenlijk niet gehuild omdat het, de laatste keer was. Eindelijk mijn papiertje, daar heb ik 4 jaar lang kei en keihard voor gewerkt!

Natuurlijk was het dubbel feest, want ja, ik was ook jarig! Gelukkig heeft de hele aula niet voor mij gezongen, want ooh wat zou ik dan raar op dat podium hebben gestaan xD - aangezien ik best wel verlegen ben, behalve bij mijn vriendinnen enz .-
Dan nu mijn cadeautje. Deze heb ik gekregen voor mijn slagen en voor mijn 16e verjaardag.

Galerie bekijken
Het is een Sony Vaio, en het nummer is volgens mij: VPCYA1V9E. Het is zoals je ziet een klein laptopje (11.6 inch) Hij is handig voor school, omdat ik daar een laptop voor nodig heb, en deze laptop maar 1,5 kg weegt. Dat is ongeveer de helft van de laptop die ik eerst had, en dan natuurlijk ook nog het formaat! Het is ontzettend handig om mee te nemen. Ik heb er zelf nog een beschermhoes bijgekocht. Ik ben er zelf heel erg blij mee! En ik moet zeggen, je went erg snel aan het kleine beeldscherm! Als ik nu soms op mijn oude laptop moet om foto's over te zetten, denk ik; wat grooot! Haha. Ik hoop dat ik er nog veel plezier aan ga beleven :D
Verder heb ik nog wat andere cadeautjes gehad van mijn zus en mijn vriendinnen. Zondag vier ik mijn verjaardag voor mijn familie, maar daar zal ik niks anders krijgen dan geld.

xoxo

woensdag 29 juni 2011

Birthday girl

Guess what? Vandaag ben ik jarig! Yes! Haha. Vandaag, 29 juni, ben ik 16 jaar geworden! Dat betekend dat ik nu legaal drank mag kopen. Hoewel ik dat helemaal niet bijzonder vind, omdat ik toch nog niet echt drink ofzo, dus eigenlijk heb ik het niet nodig. Maar het idee dat het mag, is gewoon leuk! ^^ Het betekend ook dat we alweer over de helft van 2011 zijn! Wat gaat het toch snel!? Ik weet nog steeds dat ik vorig jaar mijn verjaardag vierde.
Ik heb dit berichtje gisteren getypt, omdat ik het vandaag te druk heb om nog een berichtje te typen (hopelijk werkt blogger mee en wordt mijn bericht geplaatst). Dus ik weet niet hoe het weer is en hoe alles gaat uitpakken. In elk geval staat er op de planning dat mijn vriendinnen rond een uur of 11 komen om gezellig mijn verjaardag te vieren! 's middags blijven ze gezellig eten, en hopelijk zitten we in dan in de tuin! Want dat maakt het natuurlijk al helemaal leuk, als het zonnetje heerlijk schijnt!
Vanavond is het dubbel feest! Omdat we dan ook om half 8 (?) de diploma uitreiking hebben! En dan ein-de-lijk mag ik mijn nieuwe jurkje aan! Overdag doe ik hem nog niet aan omdat hij dan misschien vies wordt, en mijn vriendinnen hem ook nog niet mogen zien! Ik post daarom ook nog eventjes geen foto, maar die komt zeker ergens deze week (verwacht er niet veel van hoor. haha). Net zoals mijn cadeautje, alhoewel ze die wel mogen zien, maar ik hem nog niet heb gekregen en dus ook nog niet laat zien. Het is in elk geval een kleine laptop. Gelukkig heb ik nog wel andere ideeën over wat ik overdag aan kan trekken, namelijk mijn nieuwe shirtje, met een korte broek, en als het slecht weer is gewoon een lange broek en een jasje of vestje eroverheen.
Voor mijn vriendinnen vierde ik het dus vandaag, voor familie wordt dat aanstaande zondag. Hopen dat we dan ook buiten kunnen zitten. Dat zou wel zo fijn zijn!

xoxo
Edit; blogger heeft hem dus toch niet gepost.

maandag 20 juni 2011

Drukke dagen

Zoals jullie natuurlijk weten ben ik afgelopen woensdag (15 juni) geslaagd! En dat betekend; officieel vakantie! Nu ben ik alweer een paar dagen lekker aan het werk, maar ik heb het dus soms ook te druk, ookal valt het nu alweer mee.. Ik heb de afgelopen 3 dagen gewerkt, over 2 dagen weer en daarna weer over 2 dagen, en dan die weken erna is het weer anders. Aangezien ik waarschijnlijk toch niet op vakantie ga :( heb ik alle tijd om te werken en dus lekker veel geld te verdienen! Over 9 dagen ben ik 16 en krijg ik weer extra betaald *yay*

Gaan jullie nog werken deze vakantie ?

xoxo

woensdag 15 juni 2011

Yes!

YES! Ik ben gewoon geslaagd! Tussen 12 en 2 zouden wij gebeld worden, eerst de mensen die gezakt waren of een her hebben, daarna de mensen die geslaagd zijn. Ik werd om tien voor half 1 op mijn mobiel gebeld. Ik denk; shitt! Maar gelukkig met het goede nieuws, dat ik geslaagd ben!
Ik ben zo blij! Natuurlijk was het al een beetje te verwachten, maar nu is het gewoon zeker! Meteen de vlag naar buiten, tas eraan! Slingers en ballonnen opgehangen! En vanavond komt er familie langs. Zometeen eventjes naar school toe om mijn cijfers op te halen, maar door de telefoon vertelde ze al dat het alleen maar achten waren!
Haha, me ouders hebben ook nog een sjerp met geslaagd erop gekocht, gekken die ze zijn! Die hou ik nu natuurlijk de hele dag om!

Zo dit was eventjes een kort berichtje om jullie te laten weten dat ik geslaagd ben!


Andere examenkandidaten ook al uitslag? Ik ben benieuwd!

xoxo

pps. lees ook nog mijn bericht over Parijs!

maandag 13 juni 2011

I'm back!

Haaaii allemaal!
Ik ben weer terug hoor, back from Paris! En ooo wat was het geweldig! Ik heb mijn ogen uitgekeken! Het was niet normaal gaaf! Zoveel gezien, zoveel gedaan! En dat in maar 4 daagjes.
Op woensdag 8 juni vertrokken we om 7 uur. Een lange busreis naar Parijs, met twee stops tussendoor. We kwamen eerder aan dan verwacht, omdat er vrij weinig files waren (mazzel!) we begonnen meteen met een wandeling, en ja, ook onder de bruggen door. En jakkes! Wat stonk het daar, echt niet normaal. Er stonden ook overal tentjes of er lagen matrassen! Bah. Als eerste gingen we naar de Notre Dame, daar zijn we ook naar binnen geweest en heb ik een kaarsje aangestoken voor mijn opa's en oma's, dat was wel eventjes een emotioneel momentje. Na de Notre Dame mochten we ergens nog een paar winkeltjes bezoeken en daarna gingen we naar het Louvre. Daar gingen we niet naar binnen, maar we hebben wel een heleboel leuke foto's gemaakt bij de glazen piramides! Het was ook de dag waar we de Eiffeltoren voor het eerst zagen, en waarbij sommige helemaal gek werden (waaronder ik). Toen we aankwamen bij het hotel, of eigenlijk hostel. Kregen we de pasjes van onze kamers en konden we naar binnen. Ik zat samen met mijn 6 vriendinnen in één kamer, dus totaal met z'n 7enen. Dat was wel top! Na een half uurtje visite te hebben gehad (aangezien iedereen onze kamer wilde zien, omdat wij de grootste hadden) gingen we naar beneden om te eten. Ik moet zeggen, dit was nog best te doen! Na een geweldig lange avond, werd ik al om 6 uur wakker, yeaah. Na te hebben ontbeten gingen we naar Versaille. Gek genoeg vond ik dat interessant om te zien! Op de weg naar de boot voor de boottrip zagen we de Arc de Triomphe, en wow wat is die groot! Tijdens de boottrip waren er een heleboel Japanners (of Chinezen) die met ons op de foto wilde! Haha dat was echt geweldig grappig en leuk! Toen zijn we ook op de foto geweest met de Eiffeltoren, en heb ik de eerste 50 foto's van de Eiffeltoren geschoten (haha oke, een beetje overdreven). We zijn ook nog na de boottrip bij LaFayette geweest, wauw. Dat is groot!
Vrijdag zijn we naar Disneyland geweest, van 10 tot 18, dat was leuk! het was niet geweldig weer, maar het was leuk! We zijn in ontzettend veel attracties geweest, omdat er overal maar 5 min. 10 min. of 15-20 min. wachtrij was! Alleen bij de Big Thunder Mountain hebben we lang moeten wachten, maar dat maakte niet uit! Het was dus wel fijn :D Toen lekker avond gegeten bij de Mac, want de tweede avond was het dus echt niet te eten! Haha. We zouden 's avonds nog naar de Eiffeltoren gaan, alleen was het weer te slecht, dus dat zouden we zaterdag (de laatste dag) doen. Op zaterdag moest de kamer helemaal leeg zijn, en je koffer ingepakt. Want die ging meteen de bus in. Eerst gingen we dus naar de Eiffeltoren, wat helemaal te gek was! Hij was zo groot, en hoog! Haha. Het was een super mooi uitzicht! Na de Eiffeltoren gingen we naar de Sancre Couer, erg mooi! Niet naar binnen geweest, want we wilde nog een paar souvenirwinkeltjes in. Ik heb een hele leuke trui van I (L) PARIS gekocht! En een paar sleutelhangertjes. Toen gingen we naar de bus, op weg naar huis. In de bus een heleboel films gekeken etc. maar tussendoor ook geslapen, en lang leve de camera *NOT* ik ben slapend gefilmd -.- Dat zei de vriendin die naast mij zat en op dat moment nog niet sliep! Om ongeveer 9 uur kwamen weer terug in ons eigen vertrouwde dorpje, waar we onze ouders weer konden zien!
Het was een geweldige reis! En ik heb echt genoten. Eén min puntje, we moesten telkens alles in de koffer doen, want er is de eerste dag een handdoek van een van mijn vriendinnen gestolen! Iedereen had wel dingen in zijn koffer gedaan, alleen zij der handoek dus niet, en die is meegenomen! Best wel kut. Maarja.
Het was gweldig! En vanaf nu ben ik dus weer actief op blogger!

xoxo

dinsdag 7 juni 2011



Deze las ik bij Kusje van Lisanne
Eerlijk gezegd teken ik ze nu nog steeds zo!

xoxo

Pps. Lees ook nog even het vorige bericht over Parijs. Eigenlijk had ik vandaag ook nog wel kunnen schrijven, maar voor alle zekerheid heb ik het gisteren gedaan! Straks ga ik beginnen met inpakken! En 's middags nog eventjes oppassen! X

maandag 6 juni 2011

Deux jours

Waauw dat heb ik uit mijn talen gids gedingest. -ik weet niet hoe ik dat moet noemen?? -
Aangezien ik helemaal geen Frans kan, oké misschien een paar woorden.

Twee dagen, ja, nog twee dagen! En dan vertrek ik naar Parijs! Yes ik heb er zoveel zin in! Ik schrijf mijn laatste blog voor mijn geweldige reis nu, maandag 6 juni, omdat ik bang ben dat ik mogen te weinig tijd heb en woensdag om half 7 al op school moet zijn, dus het veel te vroeg is om nog een berichtje te schrijven!
Goed, ik ga dus naar Parijs ;) Maar dat wisten jullie al uit verschillende posten die ik al geplaatst heb. Mijn bericht over hoe het was etc. zal waarschijnlijk pas dinsdag komen, omdat ik zaterdag om 9 uur 's avonds thuis kom, ik zondag de verjaardag van mijn zus vier, en maandag moet werken op een hele grote fair bij ons op het werk!
Vandaag ben ik al naar de Action geweest, want ja, ik moest even een paar goedkope spulletjes hebben, en toen kwam ik ook een goedkope talen gids voor maar €0,98 tegen! En natuurlijk hadden ze ook Frans! Dus die heb ik eventjes gekocht, je weet maar nooit. Verder ga ik morgen de laatste dingen halen qua snoep, chips, drinken en dat soort dingen! En ga ik natuurlijk beginnen met mijn koffer inpakken. We mogen maar één koffer mee, dus dat wordt de grootste -ofcourse- 's Middags moet ik nog wel eventjes oppassen, maar ik denk dat, dat een hele goede afleiding is, aangezien ik de laatste week alleen maar loop te stuiteren. Gelukkig moest ik vrijdag, zaterdag en zondag ook werken, dat was dus ook weer afleiding, behalve zaterdag omdat ik toen samen met een vriendin werkte, en we samen zaten te stuiteren. Haha!
Ik heb er echt zoveel zin in! We moeten om half 7 op school zijn en om 7 uur vertrekt de bus, wat we allemaal gaan doen weet ik niet allemaal uit me hoofd, een paar dingen zijn: Disneyland Parijs, De Eiffeltoren, De Notre Dam, Varen op de Seine, Het louvre, Shoppen, Versailles, en nog veeel veel meer! Als ik terug kom zal ik het jullie wel eventjes laten weten!

Je ne peux pas attendre!
(via google vertalen, =ik kan niet wachten!)

xoxo

donderdag 2 juni 2011

Blij!

Oke, ik ben blij. Gewoon omdat ik blij ben ^^ haha, hele vage reden, maarja ik ben gewoon blij en ik weet niet hoe het komt, mischien omdat ik over 6 dagen naar Parijs vertrek, en ik vrijdag, zaterdag én zondag (dubbelbetaald) ga werken en ik dus meer geld kan uitgeven in Parijs! Ik moet namelijk een cadeautje kopen voor mijn Zus, ze is jarig als ik in Parijs ben, en we vieren het de dag nadat ik terug kom. Maargoed, ik ga de rest van de vakantie ook (veel) werken, dus geld krijg ik sws wel binnen dan :D Maar het is toch een goed gevoel! -nu ben ik helemaal niet blut ofzo hoor, maar k heb altijd een limiet voor mezelf (a) -
Daarnaast ben ik 29 juni jarig, en ik krijg dus een netbook van mijn ouders! Ook handig voor school, omdat ik waarschijnlijk iedere dag een laptop mee naar school moet slepen, en dan is zo'n grote zware helemaal niks! En ik heb me ouders, of eigenlijk alleen mijn vader, omdat mijn moeder gaat schoonmaken, zover gekregen om naar de MediaMarkt te gaan! Daar gaan we dus vanmiddag heen zodat ik een beetje kan oriënteren. Snap jij het? Waarom sommige winkels open zijn op Hemelvaart? Ik niet! Maar ik vind het niet erg! Haha.
Ik heb al wel een laptop gezien, maar ik denk dat hij in praktijk helemaal niet zo handig is. Het is een Packard Bell butterfly touch, het is een normale laptop maar het beeld kun je 180 graden draaien en dan plat leggen, en dan heb je dus een soort Ipad. Maar ik vind een normaal toetsenbord etc. toch wel beter dus dat wordt hem denk niet. Ik ben ook wel fan van de Eee pc's.
Maar ik ga gewoon eventjes kijken, en rond mijn verjaardag zal ik mijn nieuwe laptop laten zien! ^^
Over 1 week en 6 dagen krijg ik de uitslag van mijn examens! Exciting!

xoxo

pps. k weet niet zeker of ik nog een bericht kan plaatsen richting woensdag as. omdat ik nog ontzettend veel moet doen voor Parijs en heel veel dingen nog moet kopen! Maar ik zal mijn best doen!